Kostume të pantallonave të grave duhet të jenë me siguri në veshjet JO Vetëm të zyrave të zyrës, por Edhe të grave të modës që Duan të jenë të vetëdijshëm për të gjitha Trendet e modës dhe risitë. Aktualisht këtë vjeshtë do të mbeten MODELE me pantallona të gjera në pizhame dhe stile të meshkujve. Në këtë Rast, pantallonat e një vëllimi të Madh duhet patjetër të zvarriten përgjatë il dhe të mbulohen me një kyçin e këmbës. Kostume të grave në stilin e mbingarkesës-një Opsion për të modës rruge dhe Biznes. Kostumet në stilin e Stilit Bohem élégant për çdo ngjarje solemne dhe Dalje në një Kompani joformale. Në prirje interesante opsionet JO-standarde dhe zgjidhjet më të guximshme. Dashamirët e dizajnerëve të hekurit rekomandojnë të shikojnë në risitë më ekstravagante të sezonit të RI. Në Trend, një gjatësi të shkurtër pantallona që HAP këmbët. Plotësoni këpucë të Tilla të veshjes APO çizme me kyç të këmbës me Stil. Kostume në modë nga dizajnerë të famshëm kanë shkurtuar pantallona me pranga dhe xhaketa të stileve të ndryshme.

Në tendance janě Gjithashtu pantallona me shigjeta. Modelet duken élégant dhe Pak ekstravagante. Kostume të pantallonave të grave në modë paraqiten nga projektuesit në variantet më të ndryshme, Duke lejuar që të gjejnë i përkryer Vishen si për çdo ditë, për punë dhe për një Rast Festiv. Me podiumet e modës, STILI unisexe gradualisht po zhduket. Trendi i Klasik Tradicional femërore që nxjerr në PAH kthesa gjithëpërfshirës forma dhe vizualisht fsheh të réunis HIPS plotë. Modelet e vjeshtës përfshijnë pantallona Stil i drejtë, Gjatësia maksimale dhe hapja e kyçit të këmbës. Designers ofrojnë për të braktisur stereotipet dhe veshin kostume PA një bluzë. Versionet e vjeshtës dhe të dimrit të kostumeve janě bërë nga materiale të ngrohta dhe të dendura. Nëse kishte një dëshirë për të vënë në një mot të ngrohtë të vjeshtës një Model të një pëlhure të hollë, stilistët rekomandojnë të braktisin çizmet e Larta me një çiklist të gjatë.

Në këtë Rast, pjesa e sipërme e këpucëve do të shikohet përmes matérialité të këmbës. Rishikimi i veshjeve XXL 2017 duhet të fillojë me veshje të sipërme, sepse do të jetë particulier e rëndësishme dhe në kërkesë. Çfarë dizajnerët ofrojnë për të veshur Vajzat me uniforma? Çmimet shkuan në xhaketa dhe Tunika.